3 volwassen mannen zingen een ‘meisjesachtig’ nummer. Maar als de rechter begint te zingen? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Maak kennis met de Koi Boys, een zangtrio afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Ze besloten het nummer “All About That Bass” van Meghan Trainor te zingen, en geloof me, dit wil je niet missen!

Het coveren van een liedje is altijd leuk als je het hebt over je favoriete popnummer. Het maakt in dit geval niet uit of je goed kan zingen; de vrolijke muziek zorgt ervoor dat iedereen het liefst gewoon wil meezingen. Gezongen covers hoeven echter niet altijd datzelfde effect te geven.

Het drietal uit deze video deed mee aan ‘The Voice Australia’ en het is ongelooflijk om te zien hoe ieder van hen hun eigen geluid heeft weten te creëren. Hoe dit drietal perfect in harmonie met elkaar zingt is werkelijk ongelooflijk.

muziekstudio, opnamestudio, muziek produceren, muziek studio

Je hoeft niet eens van dit specifieke liedje te houden om fan te worden van deze drie zangers. Toen ik deze versie voor de eerste keer hoorde kon ik gewoon niet stoppen met luisteren. Niet alleen vanwege hun muzikaliteit, maar ook omdat je gewoon ziet hoe erg ze het naar hun zin hebben in de opnamestudio!