Hij zwaait naar zijn moeder in het publiek. Dan zingt hij DIT liedje en verbaast iedereen…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Er lopen talloze getalenteerde individuen rond op de wereld die gezegend zijn met het vermogen om iedereen verbaasd achter te laten met hun bijzondere talent.

Helaas krijgen deze mensen niet altijd de kans om hun talent te laten zien aan de wereld. Om succes te boeken in showbizzwereld moet je niet alleen veel ambitie en doorzettingsvermogen hebben, maar ook een enorme dosis geluk. Dat is precies waar de kandidaten van talentenjachten als Got Talent naar op zoek zijn. Je staat ineens op een podium voor miljoenen mensen en zo’n kans krijg je natuurlijk niet vaak. De 28-jarige Brian Justin Crum hoefde echter alleen zijn krachtige stem te gebruiken om ervoor te zorgen dat iedereen onder de indruk van hem was.

coverband

De knappe zanger had zijn moeder meegenomen voor zijn ‘grote moment’ en vertelde dat zijn moeder hem enorm had geholpen tijdens de zwaarste momenten in zijn leven. Crum zong het nummer “Somebody to Love” van Freddie Mercury. Een riskante keuze, maar hij wist het liedje compleet eigen te maken. Hoe het publiek en de juryleden erop reageren? Bekijk het in de video hieronder en vergeet dit indrukwekkende optreden niet te delen met je vrienden op Facebook!