15-jarige gaat achter de microfoon zitten. Wanneer een nummer van Led Zeppelin begint? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Led Zeppelin is zonder twijfel een van de grootste rockbands die we ooit gekend hebben. Hun harde geluid en pakkende teksten is de grondlegging geweest van de hard-rock/heavy-metal genre. Vandaag de dag heeft hun muziek een iconische status bereikt.

Om die reden is het voor artiesten ook erg moeilijk om liedjes te coveren van deze grootse band. De meeste mensen hebben ze allemaal al gehoord, of tenminste talloze covers ervan. Het is natuurlijk ook erg moeilijk om Robert Plant’s geweldige stem te overtreffen. Wees daarom ook maar voorbereid op wat kritiek als je een nummer van Led Zeppelin probeert te zingen.

zingen

Echter, de 15-jarige Lauren Tate is een geval apart. In het onderstaande filmpje zingt ze het nummer “Whole Lotta Love” samen met de gitaren van de Bankrupt Brothers. Haar stem is krachtig, wat perfect past bij dit nummer! Ze zingt dit nummer met zoveel gevoel en passie. Een waar genot om naar de luisteren!

DEEL deze geweldige Led Zeppelin cover met al je familie en vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.