Even wegdromen op dit prachtige nummer

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De country muziek wereld maakte een grote verandering door toen muziekanten zoals Loretta Lynn en Willie Nelson voor het eerst het podium betraden.

Deze twee country sterren hebben inmiddels een ongelooflijke muziek carriere achter zich liggen. Beiden hebben de leeftijd van 80 jaar bereikt maar genieten nog volop van muziek maken. Loretta Lynn is de dochter van een mijnwerker. In de jaren zestig van de twintigste eeuw groeide zij uit tot een van de belangrijkste countryzangeressen. Zij schreef bijna al haar nummers zelf en putte daarbij rijkelijk uit haar turbulente leven. Haar stem is dan ook doordrongen met emotie en haar liedjes laten je altijd wel iets voelen.

lay_me_down

Willie Hugh Nelson is niet alleen countryzangers, hij speelt ook prachtig gitaar en schrijft liedjes. Zijn mooie zware stem heeft een rauw randje. Je kent hem waarschijnlijk wel van het nummer “Always on my mind” wat een grote hit was in de jaren 80.

Kort geleden besloten Lynn en Nelson een samenwerking aan te gaan. Samen namen ze deze prachtige versie van het “Lay me down” op. Het is een nummer van Loretta Lynn en het is werkelijk prachtig!

Ben jij ook zo geraakt door dit mooie liedje? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!