Jonge contortionist jaagt de juryleden de stuipen op het lijf met een GE-WEL-DIGE act. Niet te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat deed jij toen je 14 jaar oud was? Waarschijnlijk was je zenuwachtig voor de middelbare school, je huiswerk of bracht je veel tijd door met je vrienden en vriendinnen.

Na school besteedde je waarschijnlijk tijd aan sportieve activiteiten of huiswerk. Niet zo gek ook. De meeste kinderen van die leeftijd besteedden namelijk tijd aan al die alledaagse dingen. Maar Sofie Dossi is geen gewoon tienermeisje. Ondanks dat ze gewoon nog naar school gaat en haar huiswerk doet, heeft ze een behoorlijk aparte hobby.

angst

Ze zag ooit een video op het internet die ervoor zorgde dat haar toekomstplannen volledig veranderden. Toen ze het haar ouders vertelde, steunden ze haar volledig. Haar vader bouwde zelfs eigenhandig de attributen die ze nodig had om haar hobby te kunnen beoefenen.

Als ze het podium oploopt van de bekende Amerikaanse talentenjacht “America’s Got Talent” en de juryleden vertelt wat ze gaat doen, zijn de geshockeerd. Hoe is een meisje van nog zo’n jonge leeftijd in staat om dit te beoefenen? Maar het moment dat ze begint? Het is overduidelijk dat dit meisje een groot talent met zich meedraagt.

Op dat moment krijgt ze een pijl en boog aangereikt. De juryleden zijn doodsbang als ze ermee richt, maar niet voor de reden die je wellicht denkt. Wat een ongelooflijk getalenteerd meisje!

DEEL deze geweldige performance met al je vrienden en familie op Facebook!