Jonge contortionist jaagt de juryleden de stuipen op het lijf met een GE-WEL-DIGE act. Niet te geloven!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wat deed jij toen je 14 jaar oud was? Waarschijnlijk was je zenuwachtig voor de middelbare school, je huiswerk of bracht je veel tijd door met je vrienden en vriendinnen.

Na school besteedde je waarschijnlijk tijd aan sportieve activiteiten of huiswerk. Niet zo gek ook. De meeste kinderen van die leeftijd besteedden namelijk tijd aan al die alledaagse dingen. Maar Sofie Dossi is geen gewoon tienermeisje. Ondanks dat ze gewoon nog naar school gaat en haar huiswerk doet, heeft ze een behoorlijk aparte hobby.

angst

Ze zag ooit een video op het internet die ervoor zorgde dat haar toekomstplannen volledig veranderden. Toen ze het haar ouders vertelde, steunden ze haar volledig. Haar vader bouwde zelfs eigenhandig de attributen die ze nodig had om haar hobby te kunnen beoefenen.

Als ze het podium oploopt van de bekende Amerikaanse talentenjacht “America’s Got Talent” en de juryleden vertelt wat ze gaat doen, zijn de geshockeerd. Hoe is een meisje van nog zo’n jonge leeftijd in staat om dit te beoefenen? Maar het moment dat ze begint? Het is overduidelijk dat dit meisje een groot talent met zich meedraagt.

Op dat moment krijgt ze een pijl en boog aangereikt. De juryleden zijn doodsbang als ze ermee richt, maar niet voor de reden die je wellicht denkt. Wat een ongelooflijk getalenteerd meisje!

DEEL deze geweldige performance met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.