Pink ziet dat een groep meiden een klein meisje aan het huilen maakt. Maar als ze het concert stil legt? WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In Maart 2013 was de bekende popartiest Pink aan het toeren voor haar nieuwe album. Maar toen ze haar optreden in Philadelphia had, ging de popster en kersverse moeder viraal op het internet voor een wel heel onverwachte reden.

Midden in haar akoestische versie van “Who Knew,” stopte ze het nummer en wees naar iemand in het publiek. Pink, die onlangs moeder was geworden van haar eerste kind, maakte zich grote zorgen toen ze een klein meisje in het podium zag huilen. “Gaat alles goed daar? Waarom is ze aan het huilen?” Vroeg ze aan een groep vrouwen.
Wat bleek, een aantal vrouwen hadden ruzie voor een onbekende reden. Het bange en onschuldige meisje werd er middenin gezogen.
“Jullie zijn ruzie aan het maken rondom een klein meisje?!” Vroeg ze. “Stop daarmee, jullie zijn volwassen vrouwen.”

pink

Met dat gezegd te hebben, stond ze op van haar kruk, liep naar het randje van het podium en sprak haar jonge fan toe. “Allereerst, je ziet er prachtig uit,” zei ze tegen haar.

Maar het ging nog door. Ze besloot het meisje dingetjes te geven wat haar aan het lachen kon maken. Van snoepjes, gemaakt door haar eigen moeder, naar knuffels die fans het podium op gegooid hadden.

Het is daarom ook niet zo gek dat deze video binnen de kortste keren al 5 miljoen keer is bekeken. Wat een prachtig gebaar!

Ben jij ook zo onder de indruk geraakt? DEEL dit artikel dan met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!