2 Meisjes Poseren Voor Een Foto. Maar Let Goed Op De Rechterhand Van Minnie Mouse…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Disneyland is een paradijs voor ieder kind. Het is een magische plek waar kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten.

De sprookjes die de kinderen kennen worden in dit attractiepark opeens werkelijkheid. Echter ervaart Shaylee de magie op een iets andere manier. Shaylee is namelijk doof, net als haar ouders. Hoewel zij hier veel problemen mee hebben gehad, is dit voor Shylee een ander verhaal. Ze gaat naar een school toe waar vrijwel iedereen gebarentaal spreekt. Voor de kleine Shaylee is dit natuurlijk prachtig en zeer belangrijk voor haar ontwikkeling. Helaas is dit buiten de muren van het schoolgebouw een ander verhaal.

attractiepark

ZIE OOK: Deze attractie lijkt onschuldig, maar 60 seconden later viel mijn mond OPEN!

Shaylee voelt zich vaak buitengesloten omdat vrijwel niemand gebarentaal kan spreken. Toen ze op een dag met haar ouders en zusje naar Disneyland ging, poseerde ze voor een foto met Minnie Mouse. Maar toen de foto gemaakt was, deed Minnie Mouse wel iets heel bijzonders! Ze communiceerde namelijk in gebarentaal met Shaylee. Dit lijkt misschien een klein gebaar, maar voor Shaylee betekent dit alles.