Hond ziet allerlei dieren in de tuin spelen. Is dit dé beste kerst advertentie van 2016?

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is misschien nog een beetje vroeg om het over Kerstmis te hebben.

Per slot van rekening is Sinterklaas pas net het in het land aangekomen, met alle controversie die dat met zich meebrengt. Maar de reclames voor Kerst zijn natuurlijk allang in de maak. De winkelketen John Lewis brengt ieder jaar weer een grappige reclame uit tijdens de feestdagen. Deze valt in de meeste gevallen goed in de smaak, en dit jaar is daar geen uitzondering van.

hond1

De advertentie genaamd “Buster de boxer” is inmiddels al meer dan 17 miljoen keer bekeken op Youtube. Het filmpje verdient het dan ook zeker. Maar dat is niet het enige: de gasten van Joe.co.uk zijn met de video aan de slag gegaan en hebben het een presidentiële make-over gegeven. Met alle negatieve publiciteit wat er gebeurt rondom Trump, kunnen we stiekem wel een beetje lachen om het bewerkte filmpje, ook al weergeeft het de trieste waarheid die op dit moment speelt in de wereld.

Heb jij ook zo genoten van deze nieuwe kerst commercial? Vergeet deze geweldige video dan zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.