Deze gloednieuwe kerstcommercial van het vliegveld Heathrow bracht tranen in mijn ogen. Iedereen moet dit zien!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het fijne van deze sombere dagen in november is dat er van die hartverwarmende video’s worden gemaakt waar het kerstgevoel van afspat.

Heerlijk om naar te kijken, vooral als er lieve knuffels en familieleden in te zien zijn.Vliegveld Heathrow heeft dit jaar een prachtige film gemaakt met de titel ‘Coming home, the best gift of all’. Deze beelden zijn ongetwijfeld momenten die de reizigers onder ons ongetwijfeld zullen herkennen. Bij het einde moest ik wel een traantje wegpinken..

kerst

De makers van deze video schrijven erover:

“Onder de miljoenen passagiers die via ons vliegveld een bezoek brengen aan Londen, zitten er soms hele bijzondere passagiers tussen, die op tijd bij hun geliefde familie of vrienden willen zijn voor die ene grote dag…”

In de film zien we een ouder stel teddyberen thuiskomen op het Londense vliegveld. Ze lopen op een roltrap en halen hun bagage van de band. Maar waar gaan ze eigenlijk naartoe?

Deel de video met je vrienden als je ook zo’n zin hebben in een lekker dekentje op de bank, warme chocolademelk en natuurlijk tijd spenderen met familie en vrienden!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.