Hij Doet Chocolade Paaseitjes In Een Ballon, Maar Wacht Totdat Je Het Eindresultaat Ziet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Binnenkort is het weer zo ver! Aanstaande zondag kunnen we gezellig paaseieren gaan zoeken. Net als met andere feestdagen vinden we het leuk om ons huis te versieren met alles wat Pasen uitstraalt.

In vele winkels kun je kant en klare versieringen kopen, maar het is natuurlijk veel leuker om zelf aan de slag te gaan. Het bespaart geld en je kunt er je creatieve ei in kwijt. Dit project is niet alleen een leuke decoratie, maar het is ook een leuk en origineel cadeau om te geven. En het leuke ervan is dat het niet moeilijk is om te maken: iedereen kan het doen, jong of oud. Het enige wat je nodig hebt is wol/touw, behanglijm, ballonnen en natuurlijk paaseitjes.

paaseitjes

Ga als volgt te werk: vul de ballonnen met paaseitjes (zoals te zien is in de onderstaande video.) Als de eitjes erin zitten blaas je de ballon op en knoop je hem dicht. Vervolgens leg je de wol in de behanglijm. Je kunt er ook wat kleur aan toevoegen, zoals te zien is in de video. Daarna wikkel je de ballon in met wol/touw en laat je het opdrogen. Zorg dat het draad wat er omheen gewikkeld is helemaal nat is van de lijm, zo wordt het touw het hardst. Als de wol droog is prik je de ballon lek, haal je hem eruit en voilà: je paasdecoratie is af! Vond je dit een leuk project, vergeet hem dan niet te delen met je creatieve vrienden!