Ze Rolt Een KitKat In Deeg En Ontdekt Een Ontbijt Recept Dat Om Te Watertanden Is!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een KitKat is altijd lekker als je een vreetkick hebt, maar wist je dat deze lekkernij voor meer dingen inzetbaar is? In het onderstaande filmpje zie je hoe je met maar twee ingrediënten de meest overheerlijke KitKat croissants maakt!

Als je ooit in Japan bent geweest zul je vast wel weten dat het land een voorliefde heeft voor KitKat. Zo verkopen ze er KitKats in de smaken aardbeien kwarktaart, paarse zoete aardappel en wasabi. Je kan er tevens KitKat croissants kopen die werkelijk overheerlijk zijn (ik had het voorrecht om ze uit te mogen proberen!) Wij vonden het jammer dat deze KitKat croissants (nog) niet in Nederland en België verkrijgbaar zijn, dus zijn we op zoek gegaan naar het recept om zélf KitKat croissants te maken.

chocolade croissant ontbijt recept

ZIE OOK: Het lijkt een normale chocoladetaart, maar zodra het begint te draaien? WOW.

Elke KitKat croissant bestaat uit twee KitKats (melkchocolade of witte chocolade) gebakken in een overheerlijke croissant en gegarneerd met poedersuiker. Simpel maar o zo lekker! Daarnaast is dit ontbijt recept helemaal niet duur. Bekijk hieronder hoe je deze KitKat croissants zelf maakt. Ben jij van plan om dit te maken? Laat het weten en vergeet dit recept niet te delen met ale chocoladeliefhebbers op Facebook als je ervan hebt genoten!

Volg ons op Facebook: