Hij is 79 wanneer hij voor het eerst op de catwalk loopt en hij is in één klap een internet sensatie!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Deze Chinese man maakt korte metten met de stereotypering in de modewereld.

Wang Deshun is niet een doorsnee model. Hij is 80 jaar oud! Wanneer je hem op de catwalk ziet lopen zul je waarschijnlijk denken dat hij dit al zijn hele leven doet. Maar niets is minder waar. Pas sinds een jaar heeft hij zijn passie voor de fashionindustrie ontdekt. Hij was 79 toen hij voor het eerst mee liep in een modeshow! Klein beginnen is er voor Wang niet bij want hij liep direct al mee in een shop tijdens China Fashion Week. Hij viel direct op door zijn originele verschijning en is nu een nationale held!

opa

Door zijn charmante karakter en fitte lichaam noemen ze hem nu ‘Chinas heetste opa’. Dat is een bijnaam waar mee thuis kan komen! Wang heeft altijd graag in de spotlight gestaan. Zo heeft hij als acteur gewerkt en als kunstenaar. Vanaf zijn 70e is Wang intensief gaan sporten en was hij niet meer uit de sportschool weg te krijgen. Al snel werd hij ontdekt en voor hij het wist liep hij mee in een modeshow!

opa-2

opa-3

Wang zelf zegt dat het allemaal komt door zijn manier van leven en zijn kijk op het leven. Het gaat volgens hem niet om leeftijd maar om je ‘state of mind’. De natuur bepaalt je leeftijd, hier kun je niets aan doen. Maar je bent zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je in het leven staat!

Ben jij ook geïnspireerd door deze ‘hete opa’? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!