Toen Haar 2 Kinderen Het Huis Verlieten, Bouwde Ze Haar Droomhuis. Het Interieur Is Om Jaloers Op Te Worden!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Toen ze nog maar 12 jaar oud was, raakte ontwerper en vakvrouw M. J. Boyle geïnteresseerd in ‘alles wat klein en oud is’.

Toen al was ze gefascineerd door de prachtige, verlaten boerderijen in de buurt van haar ouderlijk huis. Al op jonge leeftijd ontwikkelde ze eigen ideeën over hoe haar toekomstige woning eruit zou komen te zien.

Vandaag is haar huis op wielen helemaal af, met de naam “My Empty Nest”. Bekijk hieronder hoe haar huisje eruit ziet en laat je fascineren door het gezellige interieur!

caravan, camper

Een jaar lang stopte ze al haar tijd en energie in de bouw van haar droomhuis. Hoewel ze nog een wc moet installeren, is het resultaat nu al verbluffend.

interieur, meubels, meubilair

De keuken; klein maar fijn!

keuken

Het hele bouwproces en het onderhoud van de woning heeft haar een duidelijk doel en nieuwe energie gegeven.

decoratie

Ze heeft haar beste vrienden al naar het huis laten kijken, en ze waren net zo enthousiast over het project als zij.

interieur, woonkamer

Om zichzelf eraan te herinneren dat het leven vol liefde, geluk en verrassingen zit heeft ze het huis met decoraties zoals hartjes en bemoedigende citaten ingericht.

kussens

M.J. bevindt zich momenteel in een overgangsperiode en weet nog niet zeker of ze permanent zal verhuizen naar haar kleine zelfvoorzienende huis. Er moeten nog wat klussen worden verricht, en misschien komt er wel weer een nieuw project waardoor M.J weer verder wil gaan.

slaapkamer

Haar grootste wens is dat het huis een rustige en vredige plek wordt waar vriendschap en liefde kunnen bloeien.

deur

Zou jij in dit warme huisje willen logeren? Wij in ieder geval wel! Vergeet deze foto’s niet te delen met je vrienden zodat ook zij dit mooie huis van deze handige moeder kunnen zien!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!