Dit lijkt op een normaal busje, maar als hij een geheime knop indrukt? Wat een transformatie!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik herinner me nog heel goed de eerste keer dat ik ging kamperen. Het was een interessante ervaring, vooral omdat je gedwongen werd om in een soort open wildernis te zijn. Ik voelde me helemaal vrij, totaal ontspannen en compleet ontstresst.

Het enige wat je had was een tent, slaapzak en wat voedsel. Meer had je in die tijd ook niet nodig. Als je maar kon overleven, dan was het goed. Het voedsel moest eerst op een kampvuur klaargemaakt worden voordat we het konden eten. Dat maakte de kampeer ervaring extra leuk. Nu ik wat ouder ben realiseer ik me dat steeds minder mensen daadwerkelijk nog kamperen. En dan bedoel ik echt kamperen, niet zomaar even met een camper weggaan, stoeltjes uitklappen en lekker gaan zitten. Is het dan echt zo dat we minder van kamperen houden?

camper

Steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor ‘glamping’, een luxe vorm van kamperen. Het is maar net wat je leuk vindt, maar of het in de buurt komt van écht kamperen? Wij denken van niet. Het onderstaande filmpje laat goed zien wat ‘glamping’ precies inhoudt. Tenminste, met wat voor busje je het beste kunt gaan glamperen, mocht je er interesse in hebben. Kijk zelf maar. Wie weet zien we je deze vakantie wel glamperen in zo’n busje…