Hij Zegt Dat Hij In Deze Kleine Camper Woont. Wanneer Hij De Binnenkant Laat Zien? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Al een paar jaar rijdt Paul Elkins met zijn zelfgemaakte mini camper door het land. Als je zijn knusse camper voor het eerst ziet, zul je niet geloven dat hij er ook in woont, maar wacht tot je de binnenkant ziet…

In tegenstelling tot andere campers zit deze camper vast aan zijn fiets. De camper weegt slechts 25 kg en kostte $150 om te maken. Paul maakte gebruik van gerecycled materiaal, een tweedehands fiets, kabelbinders en schroeven om zijn camper te realiseren. Maar zijn camper biedt niet alleen onderdak, het ding is namelijk ook volledig functioneel. Van de buitenkant lijkt het misschien op een hondenhok, maar van binnen is het echt prachtig.

camper

Het interieur bestaat onder andere uit een fornuis, een wastafel, opslag voor voedsel, een kledingkast, een bed, LED verlichting, een dakraam en het is zelfs geïsoleerd. Voor iedereen die graag reist is deze mini camper een musthave. “Het toont de mogelijkheden van een nieuwe manier om te reizen en te leven. Je hebt geen autoverzekering nodig en je hoeft je huis niet te betalen,” vertelt Paul. Voor degene die een grote camper niet kunnen betalen is dit een prima uitkomst. Bekijk Pauls ongelooflijke uitvinding hieronder en vergeet dit verhaal niet te delen met je vrienden op Facebook!