Hij vraagt aan een dakloze man of hij zijn hoed mag lenen. Momenten later kan ik mijn tranen niet bedwingen.. Prachtig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het volgende verhaal is het bewijs dat een klein gebaar ontzettend veel kan betekenen. Drie muzikanten veranderden de dag van een dakloze man volledig.

De man zit op straat als er plotseling een man met een camera naam hem toe komt. Hij vraagt hem of hij zijn camera kan lenen. Het lijkt misschien een vreemd verzoek van een compleet vreemde. De man lijkt op het eerste gezicht nogal verward. Het wordt al snel duidelijk wat er precies aan de hand is. Deze video is onderdeel van een experiment waarin dit trio daklozen mensen een hart onder de riem steken. De man achter de camera laat plotseling wat geweldige drum skills zien. Maar het wordt nog beter wanneer één van zijn vrienden ook gaat zitten en zijn gitaar erbij pakt.

dakloos1

Dan komt er ook een derde muzikant bij die een briljante melody creërt met de andere anger. Al snel ontstaat er een menigte omheen.

dakloos2

Aan het einde van het nummer geeft het trio de man zijn hoed terug, die inmiddels gevuld is met donaties van het publiek.

dakloos3

Bekijk in de onderstaande video het geweldige moment waarop de man zijn donaties mag innen. Ik kan NIET stoppen met glimlachen!

DIT MOET JE ZIEN
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...