Ze Begreep Niet Waarom De Bus Bleef Stilstaan, Maar Toen De Buschauffeur Vertelde Waarom, Was Ze Diep Geraakt.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Shna Kamal, een 19-jarige dame uit Göteborg, was zaterdagnacht op weg naar huis. Op de voorlaatste halte stopte de bus – maar de buschauffeur bleef maar stilstaan.

Shna begreep het niet en liep naar de buschauffeur om te vragen waarom hij niet wegreed. Wat de buschauffeur vervolgens vertelde raakte haar zo diep dat ze het verhaal op Facebook zette, waar het al door duizenden mensen gelezen is.

De buschauffeur had dij de halte zojuist een jong meisje uit laten stappen. Maar tegelijkertijd was er een grote groep oudere jongens uitgestapt, die de chauffeur wel kende. Omdat hij de jongens op dit late tijdstip niet vertrouwde, besloot hij een oogje in het zeil te houden.

bus, buschauffeur

Hij wachtte af totdat het meisje bij haar huis aankwam en totdat de jongens de andere kant op waren gelopen. Een klein gebaar, maar wat een mooi voorbeeld van oplettendheid van een man die zijn best doet om ervoor te zorgen dat iedereen veilig is.

Deze man doet nét even wat meer dan nodig is, en daar hebben we alleen maar respect voor! Deze chauffeur verdient het om in het zonnetje gezet te worden; deel dit bericht daarom zo snel mogelijk met je vrienden.