Ze had een normaal, gelukkig leven. Toen raakte haar lichaam plotseling bedekt met vreemde bulten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Libby Huffer had een normaal gelukkig leven.

Maar toen ze haar tienerjaren bereikte begon haar lichaam plotseling te veranderen. Er ontstonden allemaal kleine bulten. Ze werd hierdoor zo erg gepest dat ze noodgedwongen haar naam moest veranderen. Maar daar stopt dit verhaal nog niet. Toen ze zwanger raakte veranderden deze kleine bultjes van tientallen naar duizenden. In totaal is haar lichaam bedekt met zo’n 6000.

bulten

“Aan kinderen vertel ik dat ik gekust met door engelen, dat helpt meestal wel. Echter, de meeste volwassenen hebben het nog nooit gezien, dus moet ik mijn conditie keer op keer uitleggen.” Zegt ze. “Ik word al mijn hele leven gepest omdat het mijn hele lichaam bedekt.”

Libby heeft veel moeite gehad met het vinden van een baan. Nog steeds overal waar ze komt wordt ze nagewezen. Toch is Libby vastberaden om mensen te vertellen waar ze precies aan lijdt.

“Ik wil gewoon dat mensen begrijpen wat ik precies heb,” aldus Libby.

Ze probeert iedereen zo bewust mogelijk te maken. Ze heeft zelfs een fundraiser opgestart die haar moet helpen om van een gedeelte van haar bulten af te komen!

DEEL dit verhaal om meer mensen bewust te maken van deze aandoening. Je moet een boek tenslotte niet beoordelen op haar uiterlijk!

DIT MOET JE ZIEN
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...