Deze Bulldog is dol op vissen, maar dan gaat het mis.. HILARISCH

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Honden kunnen zich vaak met de meest simpele dingen vermaken. Ze hebben eigenlijk niets nodig om de tijd van hun leven te hebben.

Ze zijn gek op het kijken naar mensen, kauwen op botten, rennen, zwemmen en het achtervolgen van een bal of hun eigen staart. Ze gaan hier net zo lang mee door tot ze te moe zijn om nog door te gaan. Wat is er beter dan je hond blij maken terwijl je hier zelf ook om moet lachen? Honden komen vaak genoeg in grappige situaties terecht zonder daar zelf erg in te hebben. Dit zorgt gelukkig ook voor heel veel hilarische honden filmpjes! Zo ook het filmpje van deze lieve gerimpelde Bulldog. Bulldogs zijn zonder iets te doen al heel erg schattig, met hun korte pootjes, korte neusjes en stevige bouw. Als ze dan ook nog iets heel erg grappigs doen kan mijn dag niet meer stuk.

hond-bulldog-vijver-vissen

Deze lieve Bulldog in de volgende video vermaakt zich ook kostelijk. De vissen in de vijver zijn een eindeloze bron aan entertainment. Hij rent achter ze aan en probeert ze zelfs te vangen! Vrolijk hobbelt hij langs de kant en hapt hij in het water. Maar dan gaat het mis..

Hij is net iets te enthousiast op vissenjacht en glijdt uit. De maker van de video is zo aardig geweest deze beelden in slow motion met ons te delen. Ik kan niet stoppen met lachen wanneer deze schattige bulldog erg oncharmant de vijver in kukelt. Gelukkig is het lekker weer en kan deze lieverd wel een frisse duik gebruiken! De vissen zullen meer geschrokken zijn dan de hond in hun vijver!

Moest jij ook zo lachen om de oncharmante duik van deze Bulldog? Deel dit dan met je vrienden op Facebook!