Ik Wist Niet Dat Ik Van Mijn Overtollig Buikvet Af Kon Komen Door DIT Te Doen. Ik Ga Het Meteen Proberen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De gevreesde “muffin-top”, het vet dat boven een te strakke spijkerbroek uitkomt, is een uitdaging waar veel mensen voor staan als ze willen afvallen.

Wanneer je een muffin-top hebt, heb je eigenlijk gewoon teveel buikvet dat je kwijt moet raken. De reden waarom je er vanaf wilt kan zijn omdat je het niet mooi vindt of omdat je je ervoor schaamt. Tevens is het hebben van teveel buikvet zeer slecht voor je gezondheid. Hoewel het dus van belang is dat je er snel vanaf komt, is het tevens de moeilijkste plek om resultaat te behalen na flink wat trainen. Maar door de oefeningen uit deze video correct uit te voeren — gecombineerd met het letten op je voeding — kun je je overtollig buikvet snel kwijtraken.

buikvet

ZIE OOK: Maak dit je nieuwe favoriete drankje en verlies supersnel centimeters van je buik!

Met deze work-out video weet je zeker dat je alle oefeningen perfect uitvoert. Probeer wel telkens een dag rust te nemen tussen de oefeningen door. Bekijk de oefeningen in de video hieronder en vergeet deze handige tips niet te delen met je vrienden op Facebook – misschien help je wel iemand van zijn overtollige buikvet af!