Zwangere Buikdanseres Fascineert Het Publiek Met Haar Betoverende Dansmoves!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Buikdansen heeft iets fascinerends dat in veel gevallen de aandacht van kijkers trekt. Toen buikdanseres Sadie Marquardt deze dans uitvoerde op het podium, wist ze haar publiek volledig te verrassen. Maar wat misschien nog wel ongelooflijker is aan deze dans, is dat Sadie zwanger is! Normaal gesproken is buikdansen een viering van vrouwelijkheid en Sadie voegt daar nog eens wat extra vreugde aan toe door trots te laten zien dat ze zwanger is. Daarom is deze dans wat symbolischer dan een ‘normale’ buikdans. Als je Sadie’s optreden in deze video mooi vindt, dan zal je zeker ook haar buikdanslessen en fitness routines interessant vinden.

buikdansen

Ze heeft inmiddels een aantal DVDs uitgebracht met oefeningen en daarnaast geeft ze buikdans workshops. Hoewel ik erg onder de indruk ben van haar kwaliteiten, is dit de eerste keer dat ik een zwangere buikdanseres zie. Het is een beetje vreemd om naar te kijken, maar tegelijkertijd is het ongelooflijk fascinerend.

Ervan uitgaande dat ze een professionele buikdanseres is die weet wat ze doet, hoeven we ons geen zorgen te maken dat de baby op welke manier dan ook beschadigd raakt. Het ziet eruit alsof ze uitstekende controle heeft over haar buikspieren – ze weet precies waar ze mee bezig is! Bekijk haar geweldige moves in de onderstaande video, misschien inspireert het je wel om zelf ook te gaan buikdansen?