Na jarenlang mishandeld te zijn geweest, wordt beer Ceasar eindelijk vrijgelaten. Kijk nu eens hoe hij daarop reageert!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De bruine beer Ceasar heeft het eerste gedeelte van haar leven doorgebracht in een absolute hel. Ze woonde op een boerderij in China dat zich richtte op de verbouwing van traditionele Chinese medicijnen.

Ze werd op wrede wijze gedwongen om de boerderij te voorzien van gal uit haar galblaas. Haar ontvoerders pakte dat vloeistof 24 uur per dag uit haar lichaam, en bonden haar vast in een metalen vest. Ze moest het doen met slechts een paar meter leefgebied.

Maar net op het moment dat het leek alsof haar leven nooit beter zou worden, kwam iemand op voor Ceasar’s rechten en veranderde alles.

Maar Ceasar is lang niet de enige. Duizenden beren in China groeien op in vergelijkbare situaties. Ze worden gedwongen om in piepkleine kooien te leven. Deze beren worden letterlijk leeggezogen van het gal in hun galblaas. Dit wordt dan weer gebruikt om traditionele Chinese medicijnen te maken.

beer1

“Het is de meest verschrikkelijke manier van mishandeling,” verklaard Animals Asia.

Het is wonderbaarlijk te noemen dat Ceasar überhaupt nog in leven was toen ze reddingswerkers ter plaatse kwamen. In 2004 werd het arme dier gered uit de verschrikkelijke omstandigheden, net zoals velen andere beren die in de omgeving leefden.

Ceasar was gefrustreerd, serieus verwond en extreem depressief. Maar dankzij Animals Asia werd ze eindelijk, na jarenlange mishandelingen bevrijdt.

beer2

Vandaag de dag is Ceasar getransformeerd in een prachtig majestueus dier.

“Ceasar’s verwondingen zijn volledig genezen, en vandaag de dag kan ze genieten van de vrijheid die ze al haar hele leven verdiende.

beer3

Haar favoriete activiteiten zijn zwemmen en lekker genieten in de zon.

Ceasar’s verhaal heeft dan misschien een gelukkig einde, we mogen niet vergeten dat er nog tienduizenden dieren wereldwijd wachten op dat ze gered worden. Alleen al in China zijn er naar schatting zo’n 10.000 beren die in gevangenschap leven.

Wij hopen met dit verhaal dat mensen zich bewuster maken over de gruwelen die zich afspelen in de wereld. Denk jij erover om te doneren aan ‘Animals Asia’?
Dan kan als je HIER klikt.

DIT MOET JE ZIEN
Verminder rimpels door deze 11 voedingsmiddelen te eten Beter dan botox? Verwijder rimpels in 2 minuten door deze methodes te gebruiken!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
9 trucjes om je tanden binnen 60 seconden witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.