Haar vader overleed vlak voor haar bruiloft. Wanneer de bruidegom zich omdraait op de grote dag? GEWELDIG!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Shannen was altijd een bruidsmeisje, maar nooit de bruid. Totdat ze Don ontmoette, de liefde van haar leven.

Niet alleen viel Shannon als een blok voor Don, ze vond gelijk een liefdevol gezin samen met zijn twee zoons. Toen het koppel zich verloofde kon ze niet wachten tot haar vader haar naar het altaar zou lopen, en met haar zou dansen bij de receptie. Het is dan ook niet vreemd dat de meeste bruiden de vader-dochter dans het belangrijkste moment van hun bruiloft vinden. Maar het noodlot sloeg toe toen Shannons vader werd gediagnostiseerd met kanker en overleed. Shannon was er kapot van. Maar op de dag van de bruiloft had Don een bijzondere verrassing voor zijn vrouw.

bruiloft

Een verrassing die hij lang verborgen had gehouden. Don besloot de vader-dochter dans te bedenken op de meest opmerkelijke manier. Als eerste verraste hij Shannon met ene geweldige choreografie samen met haar toekomstige stiefzoons. Maar de echte tranentrekker kwam op 3:08, wanneer Don de muziek veranderde om een eerbetoon te brengen aan haar vader.

Hij verscheen in een T-shirt met daarop de tekst: “Wil je met me dansen?” Met een foto van haar vader erop. Niemand (inclusief ikzelf) hield het droog in de zaal. Bekijk de emotionele video hieronder, en vergeet deze niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook!