De bruidegom loopt tijdens de geloften plotseling het altaar af. Maar kijk eens naar wie hij toe loopt.. WOW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Een bruiloft is misschien wel één van de belangrijkste gebeurtenissen die plaats kan vinden in je leven. Het is daarom ook makkelijk om jezelf volledig te verliezen in de organisatie van deze bijzondere dag.

Zijn de bloemen bijvoorbeeld wel mooi genoeg? En zijn de tafels wel goed gedekt? En de bruidstaart, is die wel lekker genoeg? Dit zijn allemaal dingen die er plotseling in kunnen schieten onder de stress. Hoewel deze details bijdragen aan het grote feest, zijn het natuurlijk niet de belangrijkste punten van de grootste dag van je leven. Het allermooiste en beste van een bruiloft zijn de bijzondere en emotionele momenten die er op deze dag in overvloed zijn. En het meest emotionele moment is natuurlijk de ceremonie zelf, als het bruidspaar de geloften uitspreekt.

bruidegom

Het huwelijk uit de volgende video liep iets anders. Toen het moment van de huwelijksgeloften aanbrak, liep de bruidegom plotseling van het altaar af. Maar toen we erachter kwamen naar wie hij toeliep, moest ik een traantje wegpinken.

We zijn erg blij dat dit ontroerende moment op video werd vastgelegd. Dit gaat gegarandeerd jouw dag goed maken! En vergeet niet om deze video te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook, zodat ook zij ervan kunnen genieten!