In Plaats Van Dat Haar Vader Een Toespraak Hield, Deed Hij DIT Op Haar Bruiloft… WAUW!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Hoewel we bij Viralmundo al veel toespraken hebben gezien, is dit veruit de meest emotionele, ontroerende en persoonlijke toespraak die wij ooit hebben gezien. Een vader die zich zo kwetsbaar durft op te stellen verdient alleen maar respect!

Terwijl de meeste meisjes dromen van de perfecte trouwdag, zijn de vaders degenen die deze dag het liefst zoveel mogelijk uitstellen. Ook al is de bruidegom de perfecte man voor je dochter, het blijft moeilijk om je kleine meisje te laten gaan. Datzelfde gold voor de vader van Nicole Cortez.

Hij vond het moeilijk en wist even niet wat hij moest zeggen op de bruiloft van zijn dochter. Daarom besloot hij iets speciaals te doen om toch te laten zien hoeveel hij van haar houdt. De bruid, Nicole Cortez, plaatste een filmpje op internet waarin haar vader de woorden van het nummer “I loved her first” in gebarentaal uitbeeld.

cameraman bruiloft huwelijk trouwen trouwdag

ZIE OOK: Het was een normale bruiloft, totdat ze zagen wie er binnenkwamen…

Hoewel Cortez zelf niet doof is, heeft ze wel een passie voor het helpen van mensen die slechthorend zijn. Daarnaast is ze een doventolk. Wat ze echter niet wist is dat haar vader in staat was om te communiceren in gebarentaal. Zo wist hij haar te verrassen op een manier die veel origineler en persoonlijker is. Zie de mooie emoties en het echte geluk bij Nicole en haar man… Prachtig! Bekijk het filmpje hieronder en vergeet ‘m niet te delen met je vrienden op Facebook als je er ook door geraakt bent.

Volg ons op Facebook: