De gasten wachten op het bruidspaar. Maar als een jongetje met het Down Syndroom het altaar oploopt en DIT doet? Aww!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Brad Mayer is geboren met het Syndroom van Down. Dat neemt niet weg dat zijn ouders hem altijd hebben laten geloven dat alles mogelijk is in het leven, ongeacht de conditie waarin je verkeert.

Ze leerden hem dat met wilskracht en moed alles mogelijk is, maakt niet uit wie je bent of waaraan je lijdt. Brad’s moeder Jenny heeft er altijd voor gezorgd dat haar zoon omringt was door positieve energie en liefde. Dit resulteerde in de video die je zo gaat bekijken, die ervoor heeft gezorgd dat duizenden mensen wereldwijd sympathie kregen voor de kleine Brad.

bruiloft

Ondanks zijn conditie heeft Brad geleerd om zelfstandig te kunnen lopen. Onlangs tijdens de bruiloft van een familielid van hem, besloot Brad het heft in eigen hand te nemen en zelfstandig richting het altaar te lopen!

Wanneer Brad aan het begin van het looppad staat, draait iedereen zich om. Maar wanneer de gasten zich realiseren dat het de kleine Brad is, die met zijn hulpmiddel helemaal zelfstandig zijn plekje wil opzoeken, vult de zaal zich met inspiratie en liefde voor de jongen. Dat is precies wat ik voelde toen ik deze video voor de eerste keer zag.

Kijk maar eens mee.. Dit ga je leuk vinden!