Hij Choqueerde Iedereen Toen Hij De Bruiloft Van Zijn Dochter Onderbrak Om DIT Te Doen… Wauw!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het is altijd een emotioneel moment wanneer een vader zijn dochter los moet laten op haar bruiloft. Je vertrouwt je dochter immers wel voorgoed aan een andere man toe. Datzelfde gold voor Todd Bachman.

Hij stond op het punt om samen met zijn dochter Brittany naar het altaar te lopen toen hij de bruiloft plotseling onderbrak. De reden? Hij wilde dat de stiefvader van zijn dochter, Todd Cendrosky, ook meeliep.

Fotograaf Delia D. Blackburn wist dit bijzondere moment op camera vast te leggen en deelde het onverwachte moment op Facebook.

bruiloft

“De vader van de bruid liep richting de stiefvader van de bruid en pakte zijn hand. Samen met hem bracht hij zijn dochter naar het altaar,” schreef ze.

trouwen huwelijk bruiloft

Werkelijk niemand hield het droog toen de bruid naar het altaar werd gebracht.

bruiloften organiseren

Toen Blackburn aan Todd B. vroeg waarom hij dit deed, zei hij: “Hij heeft al die tijd goed voor mijn dochter gezorgd en daarom vond ik dat hij mee moest lopen.”

huwelijk trouwen bruidegom bruid bruiloft trouwerij

Wat een prachtig gebaar van deze liefdevolle vader. Vond je dit positieve verhaal net zo mooi als wij, vergeet het dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: