Zijn geliefde vrouw overleed. Nu, 2 jaar later kijkt de politie hun trouwfoto’s en zien het ONDENKBARE!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Slechts dagen voordat Dave en Erica in het huwelijksbootje zouden stappen, werd Erica gediagnostiseerd met een zeer agressieve vorm van lymfoom. Ze overleed in 2011 op de jonge leeftijd van 30 jaar.

Dave veranderde in een weduwnaar wiens hart gebroken was. Hij hield vast aan de honderden foto’s die hij nog had van zijn Erica. In 2012 werd er ingebroken in Dave’s huis in Santa Ana. Dure sieraden en andere elektrische apparaten werden buitgemaakt. Maar misschien nog wel het verschrikkelijkste; Erica’s camera werd ook meegenomen. “Het was gewoon niet eerlijk na alles wat we hebben meegemaakt. Het was alsof ik in mijn buik werd geslagen,” aldus Dave. Meer dan 300 waardevolle foto’s van Dave en Erica stonden op die camera. Het leven wat ze samen zouden gaan leiden. Er stonden zelfs foto’s van de begrafenis op.

politie

Dave dacht dat hij de foto’s nooit meer te zien zou krijgen. Een jaar na het incident vond er echter een enorme inval plaats, niet ver van Dave’s huis. Hierbij werden meerdere bonnetjes gevonden van spullen die verkocht waren aan een plaatselijke ‘lommerd’ (plek waar spullen verkocht kunnen worden en leningen afgesloten kunnen worden). Toen de politie de winkel bezocht, vonden ze een camera. Toen ze de foto’s bekeken, kwamen ze erachter dat er veel emotionele waarde zat aan deze camera. De agenten besloten de rechtmatige eigenaar te achterhalen.

Maar ze hadden geen enkel idee van wie de camera precies was. Eén van de agenten herkende een bepaalde plek op de foto’s. Ze besloten een kijkje te nemen zodat ze er misschien achter konden komen van die de camera was. Eenmaal aangekomen op de desbetreffende plek herkende één van de agente Dave Lacey van de foto’s.

In eerste instantie dacht Dave dat het om een grap ging. Maar toen hij de halsband van de camera zag, die persoonlijk door zijn vrouw gemaakt was, wist hij het…