Bruid Denkt Dat Hij Zijn Trouwgelofte Gaat Doen, Maar Haar Mond Valt Open Zodra Hij DIT Uit Zijn Pak Haalt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Elk jong meisje droomt wel eens over haar trouwdag. Wie zal ik uitnodigen op de grote dag? Hoe komt mijn trouwjurk eruit te zien? Wat eten de gasten? En natuurlijk de belangrijkste vraag: wie wordt mijn echtgenoot?

Het zijn vragen waar je leuk over kan fantaseren. Meestal heb je wel het ideale plaatje in je hoofd van hoe je trouwdag eruit zal komen te zien. Je wil natuurlijk wel dat deze speciale dag zo soepel mogelijk verloopt en dat er geen gekke dingen gebeuren.

De bruid uit de volgende video, Kyndra, ging daar ook van uit… maar het liep toch net iets anders. Hoewel ze wist dat haar aanstaande man wel in is voor een lolletje, had ze nooit gedacht dat hij DIT zou doen! Zijn naam is Jared Basham en hij heeft zo zijn eigen ideeën over de traditionele trouwgeloften.

trouwdag

ZIE OOK: Het leek een normale bruiloft, totdat ze zagen wie er binnenkwamen…

De bruidegom vindt het namelijk moeilijk om zijn gevoelens te uiten voor zijn Kyndra. Omdat hij zijn trouwgeloften toch speciaal en onvergetelijk wilde maken, deed hij het gewoon helemaal op zijn eigen manier. “Ik weet dat ik soms moeite heb om mijn emoties te laten zien,” begint hij. “Daarom uit ik mijn gevoelens voor jou nu op een creatieve en lachwekkende manier.” En daar is geen woord over gelogen. Bekijk de geweldige twist die hij geeft aan de traditionele trouwgeloften hieronder. Heeft deze briljante actie je laten lachen, vergeet deze hartverwarmende video dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!