4-Jarig Meisje Gaat Trouwen Met De Man Aan De Linkerkant. Waarom? Ik Ben In TRANEN!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Herinner je je eerste jeugdliefde nog? Of toen je aan je moeder vertelde dat je op een dag zou trouwen met de buurjongen? Voor dit 4-jarige meisje kwam deze droom uit — en de reden waarom is ongelooflijk. Wanneer je de onderstaande video bekijkt, is het niet moeilijk te begrijpen waarom hij in een paar uur al door miljoenen mensen werd bekeken. In de video zien we hoe de verpleegsters verkleed als bruidsmeisjes door het gangpad lopen terwijl de toeschouwers meeneuriën met de bruiloftsmars. Vervolgens komt de ‘bruid’ — een klein meisje gekleed in een roze prinsessenjurk — de hoek om.

bruiloft trouwerij

Met een boeket in haar handen rent ze naar de uitgestrekte armen van haar ‘bruidegom’ — haar favoriete verpleger die haar heeft behandeld voor de ziekte Leukemie. Abby vertelde haar moeder altijd dat ze zich verheugde op het volgende ziekenhuisbezoek omdat zij en Matt dan zouden gaan trouwen. De ‘trouwplannen’ kwamen echter als een totale verrassing voor Matt. Toch heeft hij het voor elkaar gekregen om de zogenaamde bruiloft in minder dan een dag te regelen.

Vorige week werd de ‘bruiloft’ gehouden in het ziekenhuis en al het personeel deed mee om deze dag onvergetelijk te maken voor Abby. Natuurlijk was er ook een trouwauto aanwezig, in dit geval een roze speelgoedauto waarop stond: “Net getrouwd.” Abby moet nog minimaal een jaar in behandeling, maar hopelijk heeft deze trouwerij voor wat extra kracht en energie gezorgd. Bekijk hieronder het filmpje van hun ‘bruiloft’ en wees niet bang om deze prachtige video te delen op Facebook als je er door bent ontroerd.