Hij Loog Over Zijn Leeftijd Om Met Haar Te Trouwen, Maar Wat Er 70 Jaar Later Gebeurde Had Niemand Verwacht…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is haast het perfecte liefdesverhaal van een Amerikaans ouder echtpaar. Kenneth en Helen Felumlee uit Ohio waren maar liefst 70 jaar getrouwd. Vanaf dat ze elkaar kennen, waren ze onafscheidelijk.

70 jaar geleden wisten ze in het geheim te trouwen en het duurde weken voordat ze het aan hun ouders durfden te vertellen, mede omdat de bruiloft plaatsvond terwijl dat nog helemaal niet mocht – ze waren namelijk nog geen 21. Maar de liefde die er zat, bleef altijd.

Ze kregen 8 kinderen, 23 kleinkinderen en 43 achterkleinkinderen. Elke ochtend hielden ze elkaars hand vast, zoveel liefde hadden ze voor elkaar. “We wisten dat als de één zou sterven, de ander niet lang zou achterblijven”, vertelt hun dochter in een interview. En dat klopte…

trouwauto, trouwen, huwelijk

Kenneth keek nadat zijn vrouw overleed zijn kinderen aan en zei: “Helen is dood.” Hij werd lijkbleek en… stierf een dag later. Ze zijn slechts twaalf uur zonder elkaar geweest en ik weet bijna zeker dat de twee elkaar direct weer gevonden hebben… Bekijk hun volledige liefdesverhaal hieronder en DEEL dit artikel als je gelooft in ware liefde!