Bruid danst met een bijzondere man op haar bruiloft. De orgaandonor die haar leven redde. Waanzinnig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Gretta was nog maar 15 jaar oud toen ze de schok van haar leven kreeg.

“Het begon allemaal op de eerste voetbaltraining na de zomervakantie. Ik kon de meiden gewoon niet bijhouden,” Aldus Gretta. “Ik werd op een ochtend wakker met verschrikkelijke keelpijn, dus nam mijn moeder me mee naar de dokter. Mijn grootste nachtmerrie werd werkelijkheid toen ik werd vastgesteld met leukemie.

dansen

Gretta kon het niet geloven. Waar had ze dit aan te danken? Haar enige hoop op overleven was doormiddel van een beenmergtransplantatie, een extreem pijnlijke procedure waarbij je ook nog eens een perfecte match nodig hebt. Helaas was niemand in Gretta’s familie de match die ze moest hebben. Het zag er niet goed uit, totdat een man genaamd Danny Daniels alles veranderde.

Danny, een voormalige veteraan stond toevallig in het systeem nadat hij zich 10 jaar geleden als donor aanmeldde voor zijn vriend. Toen hij oor kreeg over Gretta’s conditie twijfelde hij geen moment.

“Het moment dat ik hoorde dat ze pas 15 jaar oud was ging voor mij de knop om.”

Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat Danny het leven redde van Gretta. Op haar bruiloft wilde ze iets bijzonders toen voor Danny. Benieuwd wat ze precies deed? Kijk de onderstaande video! En vergeet deze zeker niet te DELEN met al je vrienden en familie op Facebook.