9 bruidsjonkers gaan achter de bruidegom staan. Maar als de muziek begint? Ik geloof mijn ogen niet!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Bruiloften brengt een lach op ieder zijn/haar gezicht.

Hoewel het meest bijzondere moment van een bruiloft meestal de ceremonie is, waarin de twee geliefden elkaar het ja-woord geven, ben ik persoonlijk een groot fan van alle verrassingen die gebeuren bij bruiloften. We hebben bij ViralMundo al een groot arsenaal van geweldige verrassingen op bruiloften met jullie gedeeld. Van de meest uiteenlopende vader-dochter dansen, tot bruidsmeisjes die de show stelen. Maar bijvoorbeeld ook het verhaal waarin de twee vaders van de bruid haar samen naar het altaar lopen. Wij kunnen er in ieder geval geen genoeg van krijgen.

dansen

Maar de dans die je zometeen gaat bekijken slaat echt ALLES. Een bruidegom en zijn 9 bruidsjonkers komen samen in het midden van de zaal. Ze doen samen een hilarische dans die de bruid verbaasd achter liet.

De mannen laten hun leuke persoonlijkheid en indrukwekkende dansmoves zien in een geweldige dans. Ik durf te wedden dat de bruid en alle gasten op de bruiloft dit NOOIT meer zullen vergeten. Er is geen betere manier om aan een huwelijk te beginnen dan met een epische dans!

Heb jij ook zo genoten van deze video? DEEL deze dan met al je vrienden en familie op Facebook!

GROOMSMEN DANCE!!! from North Productions HD on Vimeo.