8 Bruidsmeisjes In Neon Groene Jurkjes Betreden De Dansvloer, Maar Blijf Goed Naar Hun Voeten Kijken…

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je op veel bruiloften bent geweest, dan weet je dat iedere ceremonie zijn eigen bijzonderheden heeft.

Of het nu gaat om een grappig familielid of gewoonweg een uitbundige ceremonie, elk koppel verzint een originele manier om hun bruiloft memorabel te maken voor hun gasten. Sommige mensen organiseren zelfs hele flashmobs en dansers die voor vermaak zorgen tijdens de bruiloft. James en Roisin huurden traditionele dansers in om hun gasten te entertainen, maar ze gaven er wel een bijzondere twist aan, wat het echt uniek maakte.

jurk

Roisin’s bruidsmeisjes trokken neon groene jurkjes en zwarte panty’s aan om vervolgens de traditionele Ierse stepdance op te voeren. We dachten dat de dans niet spectaculairder kon worden, maar toen veranderde de muziek… 

De traditionele muziek gaat over in een modern popnummer, maar de dames veranderen hun bewegingen niet. Op een gegeven moment komt de bruid zelfs de dansvloer op om haar moves te laten zien! Maar het echte spektakel begint pas als de bruidegom begint te dansen en daarmee de gasten weet te verrassen. Ze wisten dat Roisin goed kon dansen, maar ze wisten niet dat bruidegom James er ook wat van kon! Bekijk de show hieronder en deel deze video als je een bruiloftsdans als deze nog niet vaak hebt gezien!