Bruidsmeisje geeft wel een hele bijzondere wending aan haar zus d’r bruiloft. Wat zij deed? Hilarisch!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ieder meisje droomt van de dag van haar bruiloft. De ceremonie, de jurk, de jurk… er zijn gewoon zoveel dingen om over na te denken!

Waar veel vrouwen alleen vergeten over na te denken is het feit dat er op deze gelegenheid natuurlijk ook moet worden gespeecht.

Op dit moment zullen een of meerdere mensen verhalen vertellen over het stel en zullen zij hen het beste toewensen voor de toekomst.

De net-getrouwde Hayley O’Brien heeft veel geluk gehad met zo een lieve grote zus, die tegelijkertijd ook een van haar bruidsmeisje was tijdens de bruiloft.

bruiloft-speech-rap-grappig

De reden hiervoor is dat Hayley haar zus waarschijnlijk een van de beste speeches heeft gegeven aller tijden! De speech was zelfs zo goed dat alle gasten opstonden met hun glas champagne, begonnen te klappen en keihard moesten lachen.

Je zult waarschijnlijk nu wel bij jezelf denken “Wat heeft zij dan gezegd of gedaan dat iedereen zo enthousiast was over haar speech?” Het antwoord is simpel: een eigen geschreven rap op het bekende nummer ” Ice Ice Baby.”

Met haar eigen tekst, dans pasjes en charisma, heeft zij haar zus het beste trouwcadeau gegeven die iemand zich maar kan voorstellen – een moment om altijd te koesteren!

Bekijk hieronder het hilarische filmpje van de speech van de zus van Hayley!

Vind jij de speech ook zo grappig als dat ik vind?

Deel dit artikel dan met je vrienden en familie op Facebook en laat hen ook lachen!