De Bruid Was Van Plan Om Door Het Gangpad Te Lopen, Maar Toen Deed De Bruidegom Plotseling DIT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit is pas een mooie manier om een huwelijk te beginnen! De trouwdag van een vrouw is misschien wel de belangrijkste dag uit haar leven. Zo’n dag is de uitgelezen kans voor haar om te schitteren in een prachtige trouwjurk.

Maar dat was in het volgende geval nog niet alles, want de bruidegom had voor zijn aanstaande vrouw nog een andere verrassing in petto.

Terwijl de prachtige bruid door het gangpad loopt, begint de getalenteerde bruidegom het nummer “This I Promise You” te zingen.

bruidegom

Het was een zeer emotioneel moment en je kan goed de oprechtheid horen in zijn stem terwijl hij het nummer zingt. Wat heeft deze bruid geluk dat ze zo’n gevoelige maar toch dappere man heeft! Iedereen wil dat zijn of haar trouwdag speciaal is, en ik denk dat dit koppel de perfecte manier gevonden heeft om er een onvergetelijke dag van te maken.

Dit is niet de eerste keer dat ik een muzikale bruiloft heb gezien. Niet lang geleden hebben we deze video geplaatst van een bruid die besloot om een twist aan haar bruiloft te geven door een nummer te zingen terwijl ze door het gangpad liep. Als dit een nieuwe huwelijkstrend is dan ben ik benieuwd wat ons de volgende keer te wachten staat!