De Reactie Van Deze Bruidegom Op Het Zien Van Zijn Bruid Zal Je Hart Laten Smelten.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op je trouwdag wil je het liefst dat alles volgens planning verloopt. Echter kan dat realistisch gezien niet altijd zo zijn. Zo weet je bijvoorbeeld niet hoe de bruid of bruidegom zal reageren als hij of zij jou voor het eerst ziet in je trouwkleding. Echter heeft Conner Courtney de droom van zijn bruid laten uitkomen toen hij in tranen uitbarstte terwijl ze naar hem toeliep op hun bruiloft. Hij vertelde tegen Huffington Post, “Op het moment dat ik haar zag, zag ik mijn hele leven voor me.

bruidegom

Normaal gesproken kan ik goed met mijn emoties omgaan, maar nadat ik haar zag en haar zag lachen, sprongen de tranen in mijn ogen en hield ik het niet meer droog. Het waren tranen van puur geluk.” 

En om het moment nog emotioneler te maken, speelde het nummer “Make You Feel My Love” van Adele ook nog eens op de achtergrond. Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat deze bruid de perfecte bruidegom heeft gevonden. Wij wensen dit echtpaar alle geluk van de wereld samen.

Bekijk hieronder het prachtige moment en wees niet bang om deze video te delen als je er door ontroerd bent!