De Bruid Loopt Door Het Gangpad, Maar Wat Ze Doet Laat Iedereen Sprakeloos Achter.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je trouwdag: misschien wel de mooiste dag uit je leven. Je wilt natuurlijk dat deze speciale dag zo soepel mogelijk verloopt en dat er geen gekke of onverwachte dingen gebeuren, maar wat deze bruidegom meemaakte zal hij niet snel vergeten!

Iedere bruid wil natuurlijk dat haar trouwdag zo speciaal mogelijk is. Toen Arianna Pflederer door het gangpad liep, wist ik gelijk dat dit een moment zou worden dat zij en haar man voor de rest van hun leven zullen herinneren.

Arianna besloot om een twist aan haar bruiloft te geven door een nummer te zingen terwijl ze door het gangpad liep. Terwijl alle ogen op haar gericht waren, zong Arianna het nummer met zoveel liefde en perfectie en creëerde daarmee een huwelijkservaring die niemand ooit zou vergeten. Dit is nog eens een verrassende huwelijksceremonie!

bruiloft

ZIE OOK: Deze bruidegom wachtte op zijn bruid. maar toen ze door het gangpad kwam pinkte ik een traantje weg.

Heb jij ook zoiets dergelijks meegemaakt of zou je dit zelf ook wel willen voor jouw aanstaande bruiloft? Laat het ons weten en vergeet deze video niet te delen als je er van onder de indruk bent. Bruiloften zijn er om te vieren en het is oké om plezier te hebben en er iets unieks van te maken. Je trouwt immer maar één keer in je leven, toch?

Volg ons op Facebook: