Toen Dit Koppel Opkwam Voor Hun Eerste Huwelijksdans, Had NIEMAND Verwacht Dat Ze DIT Zouden Doen!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op bruiloften is het gebruikelijk voor de gasten om iets speciaals mee te nemen of te doen voor de bruid en bruidegom. Dit kan variëren van een simpel cadeau tot een mooi gebaar.

Toen Karolina en Wotjek besloten om te gaan trouwen, wisten ze dat ze iets speciaals wilden doen om terug te geven aan hun gasten. Ze wilden hun waardering uiten aan iedereen die de moeite had genomen om op hun bruiloft aanwezig te zijn. Dus nam het koppel, zonder enige danservaring, dansles voor ruim 9 maanden om op die manier de bruiloftsgasten te verrassen. Na 36 weken dansles te hebben gehad in een kleine ruimte, was het koppel klaar om hun vaardigheden aan het publiek te tonen. En aan de reactie van de gasten te zien is dat goed gelukt!

huwelijksdans bruiloft trouwen bruid bruidegom

De 36 weken dansles zijn dus niet voor niets geweest. De bruiloftsgasten wisten niet dat deze bruid en bruidegom zó goed konden dansen en waren daarom ook compleet verrast! Bekijk de video van dit kersverse echtpaar hieronder. Heb je net zo genoten van deze video als wij, vergeet hem dan niet te delen met je vrienden op Facebook!

Volg ons op Facebook: