Dit Luipaard Brood Recept MOET Je Echt Proberen! Makkelijk Te Maken En… OVERHEERLIJK!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Als je dacht dat watermeloenbrood lekker was, bereid je smaakpapillen dan maar eens voor op dit overheerlijke luipaard brood!

Ben je toe aan een lekker alternatief voor brood en hou je van chocolade, dan hebben wij de ultieme lekkernij voor jou gevonden: luipaard brood. De Franse bakker Patricia Nascimento heeft eindelijk het recept vrijgegeven om dit brood zelf te maken. Dit recept is niet moeilijk en daarnaast is het erg leuk om met de (klein)kinderen te maken.

Zo ga je te werk: je maakt (of koopt) gewoon brooddeeg zoals je normaal zou doen. Vervolgens verdeel je het brooddeeg in twee. Doe onder één helft van het brooddeeg cacao en laat een paar uur opstijven in de koelkast. Rol daarna het cacaodeeg in cilinders.

glutenvrije brood, brood machine, brood bak machine, glutenvrij brood

ZIE OOK: Ze sneed het brood in stukjes, maar wat ze aan de binnenkant vond zal je verbazen!

Stop de cacaocilinders in het vanilledeeg en bakken maar! Ging het te snel of wil je zien hoe je dit in de praktijk doet, bekijk dan eens het onderstaande filmpje. Vond je dit een lekker recept en ben je van plan het zelf te gaan maken, vergeet dit artikel dan niet te delen met je vrienden op Facebook. Super leuk om te maken als kerstlekkernij!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!