Deze broertjes verkopen hun knuffelbeer. Je gelooft niet welke Hollywood superster de beer koopt!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Tim Alexander is de vader van de tweelingbroertjes Allen en Brandon. Zoals een goede vader besloot hij zijn zoons een les over geld en onderhandelen te leren.

De jongens waren uitgekeken op hun gigantische knuffelbeer met de naam Big Bear. De grote reus is maar liefst 2.5 meter hoog!! De broertjes hoopte de beer te kunnen verkopen voor 50 dollar. Mocht iemand iets minder bieden zou dat ook prima zijn. Ze zetten Big Bear op een bankje voor hun huis en houden een “te koop” bordje omhoog naar de voorbij rijdend auto’s maar niemand stopt.. MAar dan stopt er plotseling een witte cadillac!

twins-angelina-jolie

Alsof deze prachtige auto nog niet genoeg is om de jongens te verbazen stapt er ook nog een hele bekende Hollywood actrice uit! Angelina Jolie en haar dochter Shiloh besluiten de beer van de jongens te kopen. De broertjes zijn zo blij dat ze een koper hebben dat ze niet eens door hebben wie deze dame is! Ze hebben geen idee dat ze met één van de bekendste actirces ter wereld te maken hebben!

Hun vader moet de jongens uitleggen wie ze is! De jongens krijgen nog een grote verrassing want Angelina besluit de jongen beiden 50 dollar te geven voor hun beer!

Zo zie je maar, je kan altijd en overal een bekend persoon tegenkomen. Ben jij ooit wel eens een bekend persoon tegengekomen? Laat het weten in de commends op Facebook!