Ze is woedend als ze een sms ontvangt van haar vader. Maar het geheime plan van haar vader is BRILJANT!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Dit verhaal begint met een vader die zijn dochter een heftig bericht stuurde. Hij schreef hierin dat hij en haar moeder van plan waren om te gaan scheiden. Toch krijgt het verhaal een onverwachte wending. Benieuwd wat het is? Lees maar eens verder!

Een vader uit Göteborg stuurde zijn dochter in Sundsvall een sms-bericht waarin stond: “Ik wil je dag niet verpesten, maar ik kan het niet meer voor me houden. Je moeder en ik hebben besloten om uit elkaar te gaan. Ik kan het gewoon niet meer opbrengen! “Waarop de dochter antwoordde: “Pap, waar heb je het over?! Jullie zijn al 45 jaar samen! Wat is er gebeurd?” “We kunnen elkaar gewoon niet meer zien,” zei de vader. “We waren elkaar al langer zat, en nu is het genoeg geweest. Ik kan er niet langer over praten. Bel jij je zus maar.”

scheiden1

Volledig in paniek belde ze haar zus, die in dezelfde stad woont. Ze ontplofte toen ze het nieuws hoorde. “Ze mogen niet zomaar uit elkaar gaan!” zei ze. “Ik regel dit wel.”

Ze belde haar vader direct en begon tegen hem te schreeuwen in de telefoon: “Jullie mogen niet gaan scheiden! Doe niets totdat ik thuis ben. Ik heb met m’n zus gesproken, we komen allebei morgen naar huis. Tot die tijd doe je niks, hoor je me?!”. Vervolgens gooide ze de telefoon neer en begon haar spullen te pakken.

De vader hing op en richtte zich met een lach in zijn gezicht tot zijn vrouw.

“Zo,” zei hij. “Het is geregeld. De kinderen komen thuis met Kerstmis, en ze betalen zelf hun reis.”

scheiden2