15 jaar geleden raakte ze gewond bij een brand. Nu is ze zwanger, en wilt ze dit bijzondere moment met de wereld delen. Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2001, toen Andrea Grant nog maar 8 jaar oud was, verwoestte een uitslaande brand haar huis.

Een gaslek zorgde ervoor dat niet alleen haar huis volledig verbrandde, maar ook haar huid. Samen met haar broer overleefde ze het ongeluk wonderbaarlijk genoeg, zonder ook maar enige schade aan hun organen of ledematen. Wel was het grootste gedeelte van hun huid verbrand. Er stond een lange revalidatie op de broer en zus te wachten, met eindeloos veel therapieën, praatgroepen en emotionele momenten. Vijftien jaar later zijn de littekens nog goed zichtbaar van die ene verschrikkelijke dag.

zwanger

Er werd Andrea verteld dat als ze ooit zwanger zou raken, het kind waarschijnlijk in de eerste maanden van de zwangerschap al zou komen te overlijden. Het zou te moeilijk worden voor haar buik om mee te rekken met de groei van de foetus. Maar Andrea’s ontwikkeling ging tegen alle verwachtingen in. Inmiddels is ze 37 weken zwanger, en goed op weg om een prachtig jongetje ter wereld te brengen. Haar geheim: Gewoon wat lotion twee keer per dag aanbrengen om haar huis elastisch te houden.

Ook is ze lid vaneen praatgroep genaamd “Beyond Scars”. Dit is een organisatie die brandwonden slachtoffers en overlevers helpt met de verwerking van het proces.

Om haar zwangerschap te vieren heeft ze een aantal prachtige foto’s laten maken. Met trots laat ze zien hoe ver ze is in haar zwangerschap.

zwanger1

Op jonge leeftijd raakte Andrea Grant ernstig verbrand door een gaslek in haar appartement. Hierbij raakte niet alleen zij, maar ook haar broer ernstig verbrand.

Ze deelde een heftige foto op sociale media, die de ernst van het ongeluk laat zien. (dit kan voor sommigen moeilijk zijn om te bekijken.)

zwanger2

De broer en zus overleefde het ongeluk wonderbaarlijk genoeg. De littekens zijn zichtbaar over hun hele leven.

zwanger3

De doktoren en specialisten vertelden Andrea dat als ze ooit zwanger zou raken, de baby waarschijnlijk in de eerste 4 maanden van de zwangerschap zou komen te overlijden.

zwanger4

Maar vandaag de dag snoert ze iedereen de mond. Inmiddels is ze alweer 37 weken zwanger!

Met behulp van speciale oliën en lotions rekt haar buik precies goed.

zwanger5

Om deze speciale gebeurtenis te vieren, poseerde ze voor een zwangerschaps fotoshoot samen met fotograaf Terrence Armand.

zwanger6

Met trots laat ze haar buik zien. Het is ook niet gek dat de foto binnen de kortste keren viraal ging, met inmiddels al 20.000 likes!

DEEL dit artikel om te laten zien dat je Andrea steunt!