15 jaar geleden raakte ze gewond bij een brand. Nu is ze zwanger, en wilt ze dit bijzondere moment met de wereld delen. Hartverwarmend!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

In 2001, toen Andrea Grant nog maar 8 jaar oud was, verwoestte een uitslaande brand haar huis.

Een gaslek zorgde ervoor dat niet alleen haar huis volledig verbrandde, maar ook haar huid. Samen met haar broer overleefde ze het ongeluk wonderbaarlijk genoeg, zonder ook maar enige schade aan hun organen of ledematen. Wel was het grootste gedeelte van hun huid verbrand. Er stond een lange revalidatie op de broer en zus te wachten, met eindeloos veel therapieën, praatgroepen en emotionele momenten. Vijftien jaar later zijn de littekens nog goed zichtbaar van die ene verschrikkelijke dag.

zwanger

Er werd Andrea verteld dat als ze ooit zwanger zou raken, het kind waarschijnlijk in de eerste maanden van de zwangerschap al zou komen te overlijden. Het zou te moeilijk worden voor haar buik om mee te rekken met de groei van de foetus. Maar Andrea’s ontwikkeling ging tegen alle verwachtingen in. Inmiddels is ze 37 weken zwanger, en goed op weg om een prachtig jongetje ter wereld te brengen. Haar geheim: Gewoon wat lotion twee keer per dag aanbrengen om haar huis elastisch te houden.

Ook is ze lid vaneen praatgroep genaamd “Beyond Scars”. Dit is een organisatie die brandwonden slachtoffers en overlevers helpt met de verwerking van het proces.

Om haar zwangerschap te vieren heeft ze een aantal prachtige foto’s laten maken. Met trots laat ze zien hoe ver ze is in haar zwangerschap.

zwanger1

Op jonge leeftijd raakte Andrea Grant ernstig verbrand door een gaslek in haar appartement. Hierbij raakte niet alleen zij, maar ook haar broer ernstig verbrand.

Ze deelde een heftige foto op sociale media, die de ernst van het ongeluk laat zien. (dit kan voor sommigen moeilijk zijn om te bekijken.)

zwanger2

De broer en zus overleefde het ongeluk wonderbaarlijk genoeg. De littekens zijn zichtbaar over hun hele leven.

zwanger3

De doktoren en specialisten vertelden Andrea dat als ze ooit zwanger zou raken, de baby waarschijnlijk in de eerste 4 maanden van de zwangerschap zou komen te overlijden.

zwanger4

Maar vandaag de dag snoert ze iedereen de mond. Inmiddels is ze alweer 37 weken zwanger!

Met behulp van speciale oliën en lotions rekt haar buik precies goed.

zwanger5

Om deze speciale gebeurtenis te vieren, poseerde ze voor een zwangerschaps fotoshoot samen met fotograaf Terrence Armand.

zwanger6

Met trots laat ze haar buik zien. Het is ook niet gek dat de foto binnen de kortste keren viraal ging, met inmiddels al 20.000 likes!

DEEL dit artikel om te laten zien dat je Andrea steunt!

DIT MOET JE ZIEN
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
11 tips om rusteloze benen te verhelpen Lees verder om erachter te komen wat de 11 tips zijn om jezelf te ontzien van deze afschuwelijke pijn.
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!