Ze Laten Een Boxer Kennismaken Met Hun Pasgeboren Baby. Seconden Later? Ik Ben Sprakeloos!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Ik hou van dit soort video’s en dit filmpje is werkelijk te schattig voor woorden. Bekijk hoe een 2 jaar oude boxer genaamd Scout voor de eerste keer kennismaakt met hun pasgeboren baby. Dit is het zoetste moment ooit! Op 2:47 kon ik niet anders dan “AWW!” zeggen. Daniel en zijn vrouw waren goed voorbereid op de eerste ontmoeting tussen hond en baby. Ze zorgden ervoor dat Scout niet te enthousiast werd. Dit deden ze door hun stem kalm en zacht te houden en ze gingen samen met Scout op de grond zitten terwijl hij het nieuwe familielid inspecteerde.

boxer hond pasgeboren baby

Het is ongelooflijk om de nieuwsgierigheid van Scout te zien — en met haar schattige tandjes die zichtbaar worden lijkt het net alsof ze glimlacht naar het nieuwe familielid. Ze en staart en snuift aandachtig, maar bovenal is ze vriendelijk. Hoewel sommige mensen zeggen dat het gevaarlijk is om een baby te nemen met zo’n grote hond in huis, hebben boxers bewezen dat het vriendelijke honden zijn.

Deze honden zijn vaak liefdevol en beschermend en het is een geluk om op te groeien met dit soort honden om je heen. Het ziet er naar uit dat dit pasgeboren meisje een vriend voor het leven heeft gevonden in deze hond. Ik kan niet wachten tot ze groter is — hopelijk geeft Daniel ons dan een update met nieuwe video’s van deze twee schatjes.

Bekijk hieronder de eerste ontmoeting. Heb jij zelf meegemaakt dat jouw hond jullie pasgeboren baby kwam inspecteren? Hoe ging dat? Laat het weten op Facebook, we zijn benieuwd! Heeft deze video een glimlach op je gezicht gebracht, vergeet hem dan niet te DELEN met alle hondenliefhebbers!