Ze laat haar twee dochters bij hem achter. Maar als ze bij terugkomst de tuin ziet? Ongelooflijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Het jaar waarin Darius 40 zou worden was geen gemakkelijk jaar. Hij verloor zijn baan en bijna al zijn geld.

En om het nog erger te maken, bleken een paar vreemde plekjes op zijn huid huidkanker te zijn. Over zijn tuin zei hij dat deze er net zo deprimerend uitzag als zijn leven op dat moment. Maar Darius besefte ook dat ontzettend veel mensen in nog ergere omstandigheden leven. Hij had immers twee gezonde kinderen en een liefhebbende vrouw die hem altijd steunde. Darius liet het er niet bij zitten. Hij wilde iets bijzonders voor zijn gezin doen. Hij besloot de droomtuin voor zijn kinderen te maken. Maar tevens ook een plek waar zijn vrouw heerlijk kon relaxen.

vader

Hij besloot zijn geheime project niet te vertellen aan zijn gezien. Darius vond inspiratie voor inrichtingen van de tuin op het internet. Voor zijn verjaardag vroeg hij aan vrienden en familie om hem te voorzien van het benodigde hout.

Als eerst gaf hij zijn vrouw een 5-daagse reis naar New York cadeau. Hij ging hard aan het werk, met hulp van zijn dochters.

Hij bouwde een brug. Een pergola. Een speeltuin. Een tuin. En hij deed het allemaal precies binnen het budget dat hij had. Soms raakte het geld raakte op, dus hij deed er alles aan om te besparen op de materiaalkosten. Hij zette alles op alles om dit op tijd af te krijgen.

“Dit project heeft ervoor gezorgd dat ik weer positief in het leven sta. Mijn vrouw is gelukkig en de kinderen hebben de tijd van hun leven. Dit is het begin van een mooie start,” aldus Darius.