Ze Plaatst Een Leeg Glas Over Een Stuk Boter. De Reden? Ik Had GEEN Idee!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Je kent het vast wel: je wilt een lekkere cake bakken maar je bent vergeten de boter tijdig uit de koelkast te halen en nu zit je opgescheept met harde boter.

Of erger nog – de boter is moeilijk smeerbaar als je snel een boterham wilt smeren. Of wat te denken van de keiharde boter die in sommige hotels bij het ontbijt wordt geserveerd. Daar moet een oplossing voor zijn, toch? Dat klopt, en het is simpeler dan je denkt! Hoewel boter opwarmen in de magnetron goed werkt, smelt het meestal verder dan je wilt. Om ervoor te zorgen dat je de perfecte zachte boter hebt, is hier een handige video met een simpele maar ingenieuze tip. Je vult een gewoon glas met warm water dat rechtstreeks uit de kraan of uit de waterkoker komt.

boter

Je kunt het glas water eventueel ook opwarmen in de magnetron. Giet het water eruit en zet het ondersteboven op de boter die je wilt gebruiken. In minder dan een minuut is de boter op kamertemperatuur. Dit is zo simpel dat ik ervan sta te kijken dat ik dit nog niet eerder heb ontdekt. Bekijk in de video hieronder hoe de truc werkt en deel dit met je vrienden, zodat meer mensen van deze truc kunnen profiteren!

Vond je dit leuk? Like ons en mis niks!