Ze wacht iedere ochtend op haar beste vriend. Maar kijk eens wie er dan de bossen komt uitgelopen.. Geweldig!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Wie van bijzondere verhalen houdt, gaat het volgende verhaal al helemaal GEWELDIG vinden! We hebben al talloze verhalen gelezen en gehoord over bijzondere vriendschappen die ontstaan tussen dier en mens. Maar dit is zonder twijfel één voor in de boeken!

Je ziet in de volgende video een vrouw voor haar voordeur staan om haar “kleine meid” te begroeten. Nu vraag je je vast af wie deze geheime vriendin dan precies is.. Het zal je verbazen wie er plotseling uit het bos komt lopen! Ze roept voor een tamelijk korte tijd iets het bos in. Ze kan in ieder geval van één ding zeker zijn: Haar trouwe vriendin komt haar iedere ochtend bezoeken, om vervolgens lekker te genieten van een ontbijtje samen.

vriend

Maar geloof het of niet, dit gebeurt niet 1 keer per dag, maar soms zelfs twee of drie keer! Er zitten dagen bij dat het stel samen ontbijt, luncht en dineert! De video is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken, en ik kan begrijpen waarom. Je maakt niet iedere dag mee dat een wild baby hertje mee komt ontbijten.. Het stel heeft over de maanden heen een onafscheidelijke band gekregen, en spreken iedere ochtend met elkaar af om lekker te ontbijten!

Een vriendschap die je niet iedere dag tegenkomt.. En ik moet eerlijk toegeven; ik ben hier best wel een beetje jaloers op..