Ze geeft borstvoeding aan de baby van een vreemde en het internet reageert verschrikkelijk!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Iedere moeder weet dat er niets is wat ze niet voor haar eigen kind zou doen.

De gemene pestkop uit de straat terechtwijzen, een auto stelen, bergen verzetten en tijdreizen – tuurlijk, geen enkel probleem! En ik denk dat de meeste moeders het ermee eens zullen zijn dat wanneer het mamabeer instinkt op zijn sterkst is je dit niet alleen voor je eigen kind zou doen maar voor ieder kind in nood!

moeder

Rebecca is moeder van maar liefst 6 kinderen! Toen zij eindelijk een avondje vrij wist te krijgen ging ze samen met haar man op een welverdiende date en lekker uit eten. Op dat moment belt een vriendin van haar met een ongewone vraag. Of ze een kindje van een andere vrouw borstvoeding wilde geven. Rebecca twijfelt geen moment! Dit kindje is hongerig en heeft hulp nodig! De moeder van het kindje werd op dat moment geopereerd en kon haar baby niet zelf voeden. Het kindje wilde niet uit een fles drinken omdat het dat niet gewend was dus de ouders waren ten einde raad!

borstvoeding-baby-voeding

Rebecca gaf haar eigen kindje nog borstvoeding en had genoeg melk voor twee! Ze hoefde dan ook niet lang over de vraag van haar vriendin na te denken. Binnen een paar uur werd de baby naar het huis van Rebecca gebracht. Je kon duidelijk zien dat het kindje melk nodig had want ze was heel moe en hongerig. Rebecca had de moeder van het kleine meisje nog nooit ontmoet maar dit was voor haar geen enkel probleem!

borstvoeding-babyvoeding

Rebecca besluit het meisje en haar eigen kindje tegelijk te voeden. De twee baby’s zijn meer dan blij om te delen. Ze houden heel lief elkaars handjes vast terwijl ze drinken. Rebecca besluit dit aandoenlijke moment vast te leggen en te posten op Facebook. Al snel gaat de foto viral en krijgt ze 195.000 reacties!

Er zijn gelukkig ook positieve reacties maar er worden ook erg veel negatieve en boze reacties geplaatst..

“Bedek jezelf, niemand wil je borsten zien. Dit is Facebook niet sexbook”

“Ew, ik zal nooit de baby van een ander voeden en ik wil ook niet dat iemand ooit mijn kind voedt.. Bah”

Facebook haalt zelfs de hele pagina van Rebecca offline nadat er klachten binnen kwamen over de foto! Rebecca houdt gelukkig haar hoofd koel en reageert geweldig op deze absurde reacties.

“Ik was enorm verbaast dat zo veel mensen van mening zijn dat het voeden van een baby van een ander gek, onnatuurlijk of vies is. Het zijn borsten, die zijn gemaakt om baby’s te voeden. En voor het geval iemand dit was vergeten, het zijn mijn borsten. Dus ik ben er vrij zeker van dat ik zelf mag beslissen wat ik er mee doe. Ik nam deze geweldige foto van twee kindjes die tevreden elkaars hand vasthouden en samen gevoed worden. Het laat zien dat hongerige baby’s het helemaal niet uitmaakt, ze willen gewoon melk”.

Facebook heeft inmiddels de pagina van deze lieve moeder weer online gezet. Helaas gebeurt het nog veel te vaak dat er online raar wordt gedaan over het geven van borstvoeding..

Vergeet het verhaal van deze geweldige moeder niet te delen op Facebook!

DIT MOET JE ZIEN
Ze bracht kokosolie aan onder haar ogen. 5 minuten later… ONGELOOFLIJK! Kokosolie kan je 10 jaar jonger laten lijken als je het 2 weken lang op deze manier gebruikt
12 voedingsmiddelen die je NOOIT in de koelkast mag bewaren Bewaar deze voedingsmiddelen NOOIT in de koelkast, vooral nummer 7!
Deze 11 planten verbeteren de slaap en zuiveren de lucht in je slaapkamer Met deze 11 planten in je slaapkamer slaap je binnen enkele minuten!
14 meest kankerverwekkende voedingsmiddelen Nummer 9 eten we allemaal, elke dag...
9 natuurlijke voedingsmiddelen om haaruitval tegen te gaan Eet deze 9 voedingsmiddelen en je zult binnen enkele dagen geen last meer hebben van haaruitval!
11 shockerende manieren waarop kokosolie je leven verandert Gezondheidsexperts zeggen dat kokosolie goed voor je is, maar DIT is wat ze je niet vertellen!
9 trucjes om je tanden binnen enkele minuten witter te maken Tandartsen HATEN deze trucjes die je binnen enkele minuten wittere tanden geven!