Hij Boort Een Paar Gaten In Een Pompoen, Maar Wanneer Hij Klaar Is? PRACHTIG.

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

De herfst is aangebroken en dat betekent dat het tijd wordt voor pompoenen! Natuurlijk kun je pompoen als ingrediënt gebruiken voor heerlijke herfstgerechten, maar je kunt er ook je huis gezellig mee maken.

Zo kun je er bijvoorbeeld mooie figuren uit snijden en vervolgens waxinelichtjes in plaatsen. In de video die je zo gaat zien heeft DaveHax een creatieve manier gevonden om iets leuks te doen met een uitgeholde pompoen. Zo maakt hij gebruik van een accuboormachine, touw en verlichting voor in de pompoen. Het eindresultaat is zo leuk om bijvoorbeeld op te hangen tijdens Halloween en daarnaast is het heel eenvoudig te maken.

boormachine accu boor accuboor schroefboormachine accuboormachine

Het meest lastige onderdeel van dit project is zoals altijd het uithollen van de pompoen. Zodra je dat hebt gedaan pak je een schroevendraaier en steek je gaten in de pompoen (je kunt ook een boormachine gebruiken om dit proces te versnellen). Daarnaast heb je een klein stuk touw nodig om de pompoen later aan op te hangen. Dave boort met een accuboormachine de gaten in de pompoen en laat ons vervolgens zien hoe je binnen 10 minuten je eigen “discobal” pompoen maakt. Bekijk hieronder hoe je dit precies doet en vergeet dit leuke project niet te delen met alle creatievelingen op Facebook!