Haar Man Probeert Een Gigantische Boom Te Ontwortelen, Maar Blijf Goed Naar De Stam Kijken. HILARISCH!

Heb ik al gedaan
Heb ik al gedaan

Op 19 augustus 2015 probeerde een zeer ambitieuze huiseigenaar een gigantische boom die in zijn tuin stond te ontwortelen. Hiervoor gebruikte hij alleen het vermogen van zijn pickup truck…

Zijn vrouw filmde hoe hij te werk ging, maar op een gegeven moment gebeurde er iets wat niemand had zien aankomen. Geen wonder dat dit filmpje al meer dan een miljoen keer is bekeken! Het is vrijwel onmogelijk om een boom om te krijgen zonder een kettingzaag te hoeven gebruiken.

Dat was precies de reden waarom ik dacht dat dit verschrikkelijk mis zou gaan. Ik was ervan overtuigd dat de bumper van de truck af zou breken en de boom vervolgens op zijn Dodge Ram terecht zou komen. Toen zijn vrouw het teken gaf dat hij kon gaan rijden, was ik serieus voorbereid op het ergste. Gelukkig liep het iets beter af dan ik had gedacht…

pickup auto, vrachtwagen, pickups, pickup truck, pickuptruck, dodge ram, dodge ram dealer, dodge ram van, dodge ram 1500 4x4

Ik heb al veel video’s gezien waarin het gigantisch misging, maar wacht tot je ziet wat er gebeurde op 0:26… Ik weet zeker dat je nog nooit zoiets als dit hebt gezien! Vergeet deze video niet te delen met je vrienden op Facebook om hen ook een onverwachte verrassing te geven!